Van Haren werkt voor U

Als tussenpersoon zijn wij het aanspreekpunt voor al uw verzekeringsvragen en zorgen wij ervoor dat een ‘gemak- en vertrouwensgevoel’ de basis vormt voor een langdurige samenwerking. Uw wensen staan voor ons centraal en daarom werkt Van Haren voor U.

Advisering op basis van expertise
Bij de aankoop van een kleurentelevisie kunt u direct ervaren wat de kwaliteit ervan is. U kunt het product immers zelf horen en zien. Bij verzekeringen is dat anders. De kwaliteit van uw product wordt pas duidelijk nadat u schade heeft geleden. Daarom is het van essentieel belang om u uitgebreid te laten informeren voorafgaand aan de keuze van uw verzekeringen. Daarvoor bent u bij een verzekeringstussenpersoon aan het juiste adres. U kunt namelijk gebruik maken van zijn of haar ervaringen bij deze complexe producten.

Kwaliteit op basis van argumenten
Wanneer een televisieverkoper het prijsverschil uitlegt tussen een A-merk en een B-merk begrijpt u dat kwaliteit, functionaliteit, garantie, en service bepalend zijn voor de prijs die u als consument gaat betalen. Bij de keuze van verzekeringen is de koppeling van prijs en kwaliteit niet direct zichtbaar. Bovendien is prijs dikwijls bepalend voor uw eerste indruk. Logisch, want in de markt lijkt de prijs het enige argument te zijn waarmee verzekeraars zich onderscheiden. Desondanks zijn prijs en kwaliteit juist twee factoren die in de verzekeringsbranche het verschil kunnen maken tussen een optimale schaderegeling en een teleurstellende ‘pleister op de wonden’.
Daarom helpt de verzekeringstussenpersoon van Van Haren u om - naast de prijs - ook andere argumenten in ogenschouw te nemen. Op deze manier streeft Van Haren ernaar teleurstellingen achteraf te voorkomen. Daardoor kunt u zelf uw keuze maken voor het verzekeringsproduct dat bij u past.


“De ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort,
terwijl men het voordeel van de lage prijs al lang is vergeten.”

Over Van Haren