Over onze verzekeringsproducten


Productwijzers

Hieronder vind je productwijzers van verschillende verzekeringen.

Productwijzers schadeverzekeringen

Productwijzers inkomensverzekeringen

bron: Verbond van Verzekeraars

Wilt u meer informatie over particuliere of zakelijke verzekeringen?

Wat is een productwijzer?

In de productwijzers vind je belangrijke algemene informatie over de verschillende verzekeringen. Elke productwijzer meldt de belangrijkste kenmerken van een bepaald soort verzekering. Ook is er een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden in opgenomen.

Als je van plan bent een verzekering af te sluiten, dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. Je kunt daarmee beoordelen of de verzekering biedt wat je ervan verwacht en of je die echt nodig hebt. Ook geeft de productwijzer informatie over de posten waaraan de verzekeraar geld besteedt.

De productwijzers op deze website bevatten alleen algemene informatie over verzekeringen. Bij elke verzekeraar zullen de exacte polisvoorwaarden vaak anders zijn. Het is dus zinvol de producten van verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Iedere verzekeraar plaatst de productwijzers op hun website. Vaak bieden zij daarnaast extra informatie over de bijzondere kenmerken van hun polissen én de hoogte van hun premies. Als je dan nog vragen hebt, kun je uitleg vragen aan je verzekeraar of verzekeringsadviseur.